silkkiverhot_dt_2013.jpg

Windsor värikartta - luksuslaatu upealla värivalikoimalla!

Korkealaatuinen intialainen dupion silkki. Konekudottu sileä pinta (vrt. käsinkudottu) - upea helmenhohtoinen aito mulperisilkkikangas. Windsor malliston värikartta on suunniteltu ja sävytetty sisustustarkoitusta ajatellen ja mukana on paljon maanläheisiä sävyjä jotka sointuvat kauniisti toisiinsa - tällä värikartalla voi sisustaa suuremmankin interiöörin niin, että sävyt vaihtuvat huone huoneelta mutta lopputulos on kuitenkin toisiinsa sointuva harmoninen kokonaisuus.
Windsor dupion silkin leveys 137 cm joten se on loistava valinta mm. verhoihin.
Kangas on toistaiseksi tilauskangas jonka toimitusaika on kuitenkin lyhyt (n.1-2 vkoa) sillä tutun intialaisen toimittajamme varasto on EU-alueella ja kankaat liikkuvat nopeasti isoinakin erinä. Minimitilausmäärä/väri 3 mtr.

Silkkiverhot - suosittelemme vuorittamaan silkkiverhot puuvillalla (keinokuitu kerää pölyä sähköistyessään). Puuvillainen vuori suojaa kangasta voimakkalta auringonvalolta ja tuo kankaan oman sävyn esiin.

Kankaan leveys 137 cm, 55,-/mtr. Tilaukset tasametrein (min. tilaus 3 mtr/väri). Tilaukset sähköpostilla tai puhelimitse - toistaiseksi tuote ei löydy verkkokaupastamme vaan se tilattava erikseen koska tuote on tilaustuote ja toimitusaika n. 1-2 vkoa.

Valmiit vuoritetut verhot? Mahdollista teettää tästä mallistosta valitulla kankaalla valkoisella puuvilla vuoritetut silkkiverhot mitta 200-250 cm, leveys 135 cm. Hinta 250,-/kpl. Verhossa voi olla tankokuja, pieni harja tai ommeltu erillinen rypytysnauha tarpeen mukaan. Verhot ommellaan Suomessa.

windsor_12.jpeg

windsor_22.jpeg

windsor_32.jpeg