« Takaisin

Tissu de Gaze 08 (Gauze), verkkomainen silkkikangas lev. 140 cm, 32,-/mtrJälleen saatavana värillisenä - Tissu de Gaze 08 (34 g). Hieman erikoisempi verkkomainen silkkikangas joka sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esim. huovutukseen. Kangas muistuttaa sideharsoa löysän ja avoimen kudonnan takia. Kangas on läpikuultava, tiheä verkkomainen ja kangas laskeutuu todella hyvin. Kankaassa on kaunis helmenhohto ja se on pinnaltaan sileä ja miellyttävä ihoa vasten, 100 % luonnonsilkki. Helppohoitoinen vesipestävä silkki. Kangas sopii mm. kevyeen puseroon, tunikaan, huiviin tms. Kankaan leveys 140 cm, 32,-/mtr

Värit 07 (melooni), 08 (porkkana), 12 (violetti) ja 13 (kuninkaansininen) poistumassa värikartasta mutta toistaiseksi vielä pieniä eriä saatavana! Muut värit jatkavat värikartassa.

Tissu de Gaze - verkkomainen kangas, sideharsomainen. Ja kyllä - aikoinaan sideharso valmistettiin silkistä sillä silkki on ihoystävällinen, allergisoimaton ja hoitava materiaali. Silkkiä käytettiin aikoinaan myös kirurgisena lankana juuri em. ominaisuuksien vuoksi. 

Hinta alk.32.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Linden green, kylmä vihreänkeltainen32.00 €10 kpl