« Takaisin

Poistoerä! Vuoritetut Silkkitaftiverhot " SILK TAFFETA COLLECTION", 100 % luonnonsilkkiäSilkkiverhopari + 2 tyynyliinaa - Silkkitafti, Tafti, Taffeta jne., " SILK TAFFETA COLLECTION". Aidon silkkitaftin (100 % luonnonsilkki) pinta on täysin sileä ja kauniin helmenhohtoinen. Tafti eroaa dupionista juuri sileytensä takia - taftissa on myös palttinasidoksiseen dupioniin (nk. korinpohja) erona sidos - taftin sidos on tiiviimpi sillä loimi on suhteessa kuteseen tiiviimpi ja tekee kankaasta hieman paperimaisen ja aavistuksen kahisevan silkin. Tafti on monen suosikki juuri tämän sileän pintansa ja "kahisevuuden" takia. Keinokuitutaftiin verrattuna ero on huima (keinokuitu kiiltää, luonnonsilkki hohtaa) - vain silkki on silkkiä Taftissakin! 


Yläreunassa 2 erillistä tankokujaa allekkain, molemmat kujat n. 8 cm leveitä. Jos ripustus tankoon voi tankokujista valita ylimman tai alimman (alimman valitsemalla ylempi nauhakuja jää nk. harjaksi). Verhon pituutta voi siis säätää tankokujan valinnalla jos tankoripustus. Nipsukiinnityksella kiinnitys verhon yläreunaan.
Väri "Hot pink" - voimakas pinkki (loimi valkoinen, kude aniliinpunainen), pituus 265 cm, leveys 127 cm.
Edullinen poistoerä - silkkiverhopari + 2 kpl tyynyliinoja 40 x 40 cm eur 200,- vain tämä erä! (norm. hinta 338,-)

Hinta alk.200.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
silkkitafti verhot, "Hot pink" 2 kpl verhoja eli verhopari pituus.265 cm ja leveys 127 cm + 2 kpl tyynyliinoja 40 x 40 cm200.00 €0 kpl