« Takaisin

Uutta! Vuoritetut Silkkitaftiverhot " SILK TAFFETA COLLECTION", 100 % luonnonsilkkiäUusi verholaatu vuoritettuihin silkkiverhoihin eli Silkkitafti, Tafti, Taffeta jne., " SILK TAFFETA COLLECTION". Aidon silkkitaftin (100 % luonnonsilkki) pinta on täysin sileä ja kauniin helmenhohtoinen. Tafti eroaa dupionista juuri sileytensä takia - taftissa on myös palttinasidoksiseen dupioniin (nk. korinpohja) erona sidos - taftin sidos on tiiviimpi sillä loimi on suhteessa kuteseen tiiviimpi ja tekee kankaasta hieman paperimaisen ja aavistuksen kahisevan silkin. Tafti on monen suosikki juuri tämän sileän pintansa ja "kahisevuuden" takia. Keinokuitutaftiin verrattuna ero on huima (keinokuitu kiiltää, luonnonsilkki hohtaa) - vain silkki on silkkiä Taftissakin! 

Valkoinen puuvilla vuori. Verhot myydään pareittain mutta jos tarvitset parittoman määrän verhoja voimme tilata toimittajalta yksittäiset verhot erikseen.


Yläreunassa 2 erillistä tankokujaa allekkain, molemmat kujat n. 8 cm leveitä. Jos ripustus tankoon voi tankokujista valita ylimman tai alimman (alimman valitsemalla ylempi nauhakuja jää nk. harjaksi). Verhon pituutta voi siis säätää tankokujan valinnalla jos tankoripustus. Nipsukiinnityksella kiinnitys verhon yläreunaan.
Väri "Hot pink" - voimakas pinkki (loimi valkoinen, kude aniliinpunainen), pituus 265 cm, leveys 127 cm.
Verhoihin "Hot pink" saatavana samansävyiset tyynyliinat.

Väri "Ivory" - kaunis hillitty luonnonvalkoinen, pituus 255 cm,leveys 140 cm mukana myös samasta silkkitaftista tehdyt kiinnityslenkit.

Tulossa myös muita värejä - mm.suklaanruskea jne. 

Hinta alk.18.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
silkkitafti verhot, "Hot pink" 2 kpl verhoja eli verhopari pituus.265 cm ja leveys 127 cm320.00 €1 kpl
tyynyliinat, 40 x 40 cm, "Hot pink"18.00 €2 kpl
silkkitaftiverhot, "Ivory" - 2 kpl verhoja eli verhopari pituus 255 cm ja leveys 140 cm + kiinnityslenkit320.00 €0 kpl