« Takaisin

Luonnonvalkoinen, kiinalainen silkkivilla "MingMing", 100 g vyyhti 25,-

Korkealaatuinen, kiinalainen silkkivilla "MingMing "jossa 50 % ensiluokkaista australialaista merinovillaa ja 50 % kiinalaista viljeltyä mulperisilkkiä. Tasainen, konekehrätty silkkivillalanka. Olemme etsineet pitkään meitä laadullisesti miellyttävää silkkivillaa jossa sekä villa että silkki olisivat ensiluokkaisia ja nyt se löytyi! Silkkivilla kun ei saa olla vaan nimeä vaan myös laatua! Merinovillalta vaaditaan hienoin laatu (Superwash Extrafine Merino) ja silkiltä paras mahdollinen (Bombyx Mori A1), lopputulos on ihoystävällinen ja pehmoinen lanka johon villa tuo joustavuutta ja ryhtiä ja silkki pehmeyttä ja helmenhohtoa - tämä lanka ei kutita vaan sopii herkimmällekin iholle. Pinta on tasainen ja värjäämätön lanka ei sisällä ylimääräisiä kemikaaleja tai väriaineita. Silkkivillalanka on 6-säikeinen luja mutta pehmeä lanka, 170 mtr/100 g (Aran weight), puikot 4,5-5.  100 g vyyhi 25,-

Merinovilla? Aito merinovilla on merinolampaan tuottamaa erityisen hienoa ja pehmeää villaa. Vain alusvilla on käyttökelpoista ja kuidun hienous on omaa luokkaansa, kuitu on sileä ei suomumainen kuten karkeimmissa villalaaduissa jotka helposti kutittavat herkkäihoista. Merinovilla omaa erinomaisen jouston ja palautumiskyvyn - esim. miesten pukukankaana aito merinovilla tai yhdistettynä silkkiin on erinomainen valinta.

Bombyx Mori silkki - tämä silkkilaatu on viljeltyä silkkiä ja kotimaa on yleensä Kiina. Viljelty silkki ei sisällä kemikaaleja sillä koko tuontantoprosessi on hyvin luonnonmukainen - herkkä perhosen toukka ei siedä minkäälaisia torjunta-aineita tms. Aito mulperisilkki on hohtavan valkoista, unelman pehmeää ja miellyttävä arintakin ihoa vasten. 

Silkkivilla  MingMing- karstattu luonnonvalkoinen merinovilla yhdistetään luonnonvalkoiseen silkkihahtuvaan koneellisesti kehräämällä.

Tuotteita varastossa: 3 kpl

Hinta:25.00 €