« Takaisin

Silkinmaalausvärit höyry -ja silityskiinnittteiset - tilausvärejäSILKINMAALAUSVÄRIT:

HUOM! Toimittaja vaihtuu! Jatkossa toimitamme värejä ARASILK (lämpo- eli silityskiinnitteinen) ja HDupont (höyrykiinnitteinen).  

Tilauksesta toimitamme nyt myös silkinmaalausvärejä ARASILK (silityskiinnitteinen) ja HDupont (höyrykiinnitteinen). Tilaamme värit tilausten mukaan suoraan tehtaalta ja toimitusaika on. 2 vkoa. Mikäli tarvitset isompia pullokokoja (esim. HDupont 125 m, 250 ml tai 1l ota yhteyttä sähköpostilla).

Nyt varastossa muutama Javana aloituspakkaus 1 - sisältää 6 x 20 ml pullo (värit: keltainen, punainen, sininen, vihreä, ruskea ja musta). Lisäksi 1 tuubi Gutta (=rajausväri) 20 ml ja pensseli.Silityskiinnitteinen väri. Viimeinen pakkaus 25,-

Tilaustuote jonka toimitusaika n. 2 vkoa. Toimituskulut tilaustuotteille 13,- (sisältää ulkomaan ja kotimaan rahdin). Varastotuotteiden toimituskulu 7,- Pyydämme tekemään tilaustuotteiden tilauksen sähköpostilla tai maksuehdolla ennakkolasku, postiennakko tai 14 pv netto (oppilaitokset yms) jotta voimme varmistaa tuotteen saatavuuden toimittajalta. Saatavana myös silkinmaalauskehyksiä, valmiiksi gutattuja (rajattuja) huiveja eri kuviolla, postikortteja ym.ym. 

 

Hinta alk.9.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
HDupont Classique 50 ml, höyrykiinnitteinen silkinmaalausväri10.80 € Tilattavissa
POISTOERÄ Javana - aloituspakkaus 1, 6 x 20 ml värit, Gutta, pensseli25.00 €0 kpl
ARASILK 50 ml, silityskinnitteinen silkinmaalausväri9.00 € Tilattavissa