Yhteystiedot/Käynnitskannaa0015.jpg

Silkkituonti Sorri
Rengontie 113
12920 Topeno
p.0400 911682

puhelintilaukset ja tiedustelut
arkena klo 10-18.

topeno_location.gif

Voit myös tulla tutustumaan silkkeihin toimitiloihimme Lopelle - sovi ajasta etukäteen! Myös ilta- ja viikonloppuajat sopivat.
Lopen Topenon kylä sijaitsee Etelä-Hämeessä, 35 km Hämeenlinnasta etelään tai 30 km Riihimältä länteen, kantatie 54 varrella.
Kartan sijainnistamme ja reittiohjeet löydät mm. www.eniro.fi

LY-tunnus 0999076-8

kotipaikka Loppi

Pankkiyhteys: Nordea FI6212643500002897 /Silkkituonti Sorri

IBAN: FI6212643500002897

BIC: NDEAFIHH

PayPal maksujen sähköpostiosoite: merja.sorri@silkimp.pp.fi

e-mail:

sorri@silkimp.pp.fi

silkkikauppa@gmail.com

yhteiskuva.jpgMerja Sorri vierailulla Kiinassa.

Toimitusehdot 13.6.2014 alkaen

1. Toimitukset ja maksutavat
Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro valuutassa asiakkaan valitseman maksutavan mukaan (verkkomaksu, postiennakko, ennakkolasku, lasku ja PayPal (luottokortit). Mikäli tuotteet maksetaan laskulla tavaroiden omistusoikeus säilyy Silkkituonti Sorrilla (www.silkkikauppa.fi) kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Tuotteen hintaan lisätään hinnaston mukainen postimaksu eur 8,- tämä postimaksu näkyy tuotetta tilatessa jos tuotteen ostaa verkkokaupasta. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.

2. Toimitusaika
Toimitusaika tuotteille n. 3-5 vrk Postin jakelusta riippuen. Tilaustuotteille toimitusaika ilmoitetaan erikseen (esim. tilauskankaat Euroopasta tai Aasiasta n.1-3 vko jne.). Tilaustuotteille suosittelemme maksuehdoksi ennakkolaskua jotta voimme varmistaa tuotteen saatavuuden ja toimitusajankohdan. Paketti lähtee postiin yleensä saman päivän aikana tai vähintään 3 (kolmen) päivän sisällä tilauksen saapumisesta. Jos lähetys viivästyy esim. tavaran loppumisen takia otamme välittömästi yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse ja sovimme uuden toimitusajan.

3. Tietosuojakäytäntö
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tms.

4. Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.Peruutus - ja palautusoikeus ei kuitenkaan koske asiakkaan pyynnöstä määrämittaan leikattuja kankaita tai asiakkaan tilauksesta mittojen mukaan valmistettuja tuotteita (esim.verhot, aamutakit) ellei tuotteessa ole virhe. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen (sorri@silkimp.pp.fi) tai postitse palautusosoitteeseen Silkkituonti Sorri, Rengontie 113, 12920 Topeno. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Pyydämme huomiomaan, että tuotteen noutamatta jättäminen postista/matkahuolllosta tms. ei ole kuluttajasuojalain mukainen peruutus vaan peruutus on tehtävä kirjallisesti. Lunastamatta jätetyistä postiennakkolähetyksistä perimme asiakkaalta meille aiheutuneet kulut eur 20,- (Kuluttajansuojalaki 5 luku). Mikäli tuotetta on käytetty, tuote on likaantunut tms. pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta tai hylätä palautuksen. Tiedustelut puhelimitse 0400 911682.