« Takaisin

Crepe satin 16,5 (71 g) "GNS" -mallisto, silkkisatiini lev. 114 cm 50,-/mtr"GNS"-mallisto, aito silkkisatiini eli crepe satin 16.5 (71 g). Kankaan leveys 114 cm. Silkkisatiinin oikea puoli on hohtava satiini ja nurja puoli matta crepe. Kangas on vesipestävä ja soveltuu loistavasti vaatetukseen ja myös esim. yöasuihin, tyynyliinoihin jne. Erityisen herkkäihoiselle kankaan voi kääntää myös toisin päin niin, että ihoa vasten tulee sileä satiini ja oikea puoli on himmeä crepe. Pitkäkuituisesta filamenttisilkistä valmistettu kangas on kestävä käytössä ja laskeutuu kauniisti - silkkikankaiden aatelia! Oheisesta valikosta näet juuri tämän hetken varastokankaat ja niiden määrät (kpl=mtr) - voit tilata myös muun määrän ilmoittamalla siitä tilauksen lisätietoja kohdassa. 

50,-/mtr

Kangas kuuluu "GNS" mallistoon jossa saatavana myös muita erikoisempia värejä kuten hehkuva oranssi, tumma lila, sireeninlila, fuksianpunainen, oranssinkeltainen, kullankeltainen, kahvinruskea, tummansininen, vaaleanpunainen, tummanpunainen, tulenpunainen, lime, vaaleansininen, tummanvihreä jne. Jos etsit jotain tiettyä väriä - ota yhteyttä ja etsimme toivomaasi väriä myös muilta toimittajiltamme.

Kts. myös "China" mallisto jossa myös paljon värejä tätä samaa laatua. Saatavana myös paksumpi crepe satin 19 (82 g) usean eri toimittjan mallistoissa monessa eri värissä!

Hoito-ohje: pitkäkuituinen filamenttisilkki eli silkkisatiini on helppohoitoinen ja vesipestävä. Pese tummat värit ensimmäisen kerran erillään, pesu käsin tai koneessa +40 asteisessa vedessä. Älä liota. Silitys tarvittaessa max 150 astetta.

Miten erottaa aito silkki esim. viskoosi- tai keinokuitusatiinista? "Silkkimaailmassa" arvostettu silkkisatiini on myös useasti huijauksen kohde sillä aidon silkin tunnistaminen mm. valmiissa vaattessa voi olla vaikeaa. Aito silkki eroaa polttokokeessa keinokuidusta (silkki palaa tuhkaksi, polyester sulaa palloksi) mutta vaikeampi on erottaa aito silkki viskoosista joka sekin muuntokuituna palaa tuhkaksi. Polttokokeessa viskoosin ja silkin välillä on ero liekin värissä ja palamisnopeudessa - silkki palaa huomattavasti hitaammin ja pienemmällä liekillä. Silkki on kevyttä ja ihoa vasten lämmintä - viskoosi puolestaan on aina painavampaa ja kiiltävämpää. Sanotaan, että silkki hohtaa - viskoosi kiiltää, ei siis kannata jahdata kiiltoa vaan silkin hohtoa! Hinnoissa on huima ero - massatuotantona valmistettu viskoosi on huomattavasti edullisempaa joten on oltava tarkkana että maksaa tuotteesta oikean hinnan. Nimet silksatin,satinsilk, satin, silk feeling satin ovat usein nimityksiä edulliselle viskoosille tai keinokuidulle. 

Hinta alk.50.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
vedenvihreä "Lake green"50.00 €5 kpl
violetti "Violet"50.00 €11 kpl
punaruskea "Terracotta"50.00 €7 kpl
fuksian punainen "Fuchsia"50.00 €5 kpl
viininpunainen "Burgundy"50.00 €5 kpl