« Takaisin

"Sorri Silk Collection 1" - Käsinkudottu, intialainen Dupion silkki, lev. 135 cm, 59,-/mtrOma mallistomme "Sorri Silk Collection 1" - tämän kankaan teetämme Intiassa tilauksesta ja valitsemme värisävyt jotka vuosien saatossa olemme yhdessä asiakkaiden kanssa todenneet sopiviksi Suomen neljään vuodenaikaan ja pohjoiseen valoon oli sitten kyseessä vaate tai vaikkapa verhot. Siis lumenvalkoista, luonnonvalkoista, talviyönsinistä, hillittyä hiekanbeigeä, juhlavaa hopeanharmaata, syvää mustaa, hehkuvaa punaista, jalokiven turkoosia, hentoa roosaa... Kangas on käsinkudottu ja dupionin elävä pinta antaa oman efektinsä kauniisti valoa taittavaan kankaaseen. Kangas on helmenhohtoinen ja esimerkiksi musta loimi esim. rubiininpunaisessa,suklaanruskeassa, hiekanbeigessä ja hopeanharmaassa antaa kankaalle kauniin syvän hohdon.

Käsinkudottu dupion silkki on suosittu silkkikangas mm. vaatetuksessa, verhoissa ja koristetyynyissä. Kankaan leveys 135 cm, 59,-/mtr  (mtr=kpl)

Kts. myös mallistomme "Sorri Silk Collection 2" - käsinkudottu dupion silkki leveys 114 cm - hehkuvaa oranssi, vaaleanpunaista jne. 36,-/mtr. Uusi mallisto "Sorri Silk Collection 3", konekudottu intialainen dupion silkki, väreinä syvä punainen, lämmin vaaleanpunainen, musta, luonnonvalkoinen jne. Lev. 140 cm, alk. 44,-/mtr.

Konekudottu sileämpi dupion silkki kts. mallistot "London" lev. 114 cm (n. 130 väriä) ja "Windsor" lev. 140 cm (130 väriä). "Windsor" 65,-/mtr - sopii loistavasti myös verhoihin! Paljon maanläheisiä, toisiinsa sointuvia värejä!

Dupion silkin hoito-ohje: kemiallinen pesu mikäli kyseessä on esim. juhla-asu tai verhot yms.

Tämä hoito-ohje on myös kankaan toimittajan ainoa pesuohje. Silitys tarvittaessa max. 150 astetta. Silitettäessä kangasta ei saa kosteuttaa sumuttamalla sillä vesipisaroista voi jäädä jäljet.

Mikäli loimi ja kude ovat samaa väriä ja tuote esim. arkipusero on vesipesu mahdollinen tietyin varauksin. Vesipesussa kangas pehmenee ja kankaan koheus katoaa. Kangas myös kutistuu 4-5 %. Koetilkun pesemällä näet parhaiten onko lopputulos mieleinen - muistutamme kuitenkin että vesipesu ainoastaan oman harkinnan mukaan eikä siis kankaan valmistajan ohjeen mukainen.

Hinta alk.59.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
hopeanharmaa "Silver"59.00 €0 kpl
lämmin kullanbeige "Camel gold", erä 159.00 €7 kpl
lämmin kullanbeige "Camel gold", erä 2 (erä 1 ja 2 samaa sävyä!)59.00 €6 kpl
lämmin kuparinruskea (musta loimi, ruskea kude) "Copper"59.00 €12 kpl
lämmin punaruskea "Light terracotta"59.00 €10 kpl
lämmin ruskea "Chocolate" (musta loimi, ruskea kude)59.00 €19 kpl
lumivalkoinen "Snow white"59.00 €15 kpl
luonnonvalkoinen59.00 €15 kpl
ruusunpunainen "Rose red"59.00 €9 kpl
tummanruskea "Mushroom"59.00 €10 kpl
vihreä/punainen "Cameleont" tummanpunainen loimi, limenvihreä kude59.00 €9 kpl