« Takaisin

Crinkle chiffon l. ryppysifonki 06 (26), lev. 140 cm, 22,-/mtrUutuus -  hieman erikoisempi ryppysifonkia l. crinkle chiffon. Ryppysifongin painoluokka 6 mommea eli n.26 - normaalia sifonkia siis aavistuksen paksumpaa. Kankaassa nk. kestorypytys (rypytys pystysuoraan) joka tuo tähän tuulenkeveään kankaaseen kauniin pinnan ja laskeutuvuuden. Rypytys on hyvin huomaamaton ja näkyy vain kangasta läheltä tarkasteltaessa. Monikerroksisenakin kangas "liikkuu" kauniisti kuten vain aito silkkisifonki voi - tässä yksi aidon silkkikankaan huimista eroista esim. viskoosiin tai keinokuituun verrattuna. Helppohoitoinen, vesipestävä kangas (pesu +40 asteisessa vedessä käsin tai koneessa, ei tarvitse silitystä sillä kankaassa kestorypytys). Upea kangas vaatetukseen, huiveiksi jne. Kankaan leveys 114 -140 cm. 22,-/mtr.

Tilauksesta myös muita värejä. 

Uuden toimittajamme värikartassa tätä laatua mm. sitruunankeltainen, turkoosi, tumma violetti, laivastonsininen, kuninkaansininen, vaaleanpunainen, tumma harmaa, voimakas pinkki, metsänvihreä, vaalea beige, petroolinsininen, persikanpunainen - kuva em. väreistä saatavana sähköpostilla.

Miksi ei ole värikarttaa jonka voisi postittaa??

Useat toimittajat esim. Kiinassa eivät ehdi tekemään jatkuvasti vaihtuvaan sesonkiin omaa värikarttaa vaan värimalleja voi tilata n. 1 mtr erissä. Koska värikartat elävät tilausten/sesongin/tuotantomäärien jne. mukaan olisivat värikartat jatkuvasti vanhentuneita tai jokin väri loppu. Niinpä saamme toimittajilta reaaliaikaiset listat senhetkisistä varastoväreistä ja mahdollisimman hyvät kuvat värin sävystä. Ja kun jokin väri tulee varastoomme jää siitä meille värimallit. Koska valikoima silkeissä on laaja ota yhteyttä jos etsit jotain tiettyä väriä!

Hinta alk.22.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
luonnonvalkoinen. leveys 120 cm22.00 €14 kpl
kirkas sininen "Royal blue" lev. 114 cm22.00 €5 kpl