« Takaisin

Silkkinen tyynyliina korkelaatuista Crepe Satin 19 silkkiä (valmistettu Suomessa)Silkkinen tyynynpäällinen (nk. nukkumatyynyyn) on hohtavaa, sileää ja ihoa vasten erityisen miellyttävää Crepe satin 19 silkkiä. Kankaan pinta on täysin sileä (ei ruutua tai raitaa). Kankaan paino 82 g/m joka takaa loistavan laadun ja helppohoitoisuuden. Pitkästä filamenttikuidusta satiinisidoksella Kiinassa kudottu kangas on korkealaatuisinta silkkiä jonka sileä pinta hellii sekä ihoa että hiuksia. Silkin ihoa hoitavat ominaisuudet ovat olleet tunnettuja jo vuosituhansien ajan ja edelleen mm. silkkiuute on ainesosana arvokkaimmissa kosmetiikkatuotteissa. Keisarien Kiinassa silkki tunnettiin apuna mm. levottomuuteen ja huonoon verenkiertoon. Silkki muistuttaa ominaisuuksiltaan ihmisihoa ja siksi silkki tuntuu niin miellyttävältä ihoa vasten - kuin iho ihoa vasten. Tyynyliinan koko pituus 50 cm x leveys 60cm (huom! nk. eurooppalainen koko). Tyynyliinassa ei ole vetoketjua tms. kovaa reunaa - pehmeää silkkiä alusta loppuun. Tyynyliinat valmistetaan Suomessa ja kuuluvat Sorri Silk Collection mallistoomme. Hoito-ohje: vesipesu käsin tai koneessa + 40 astetta. Silitys tarvittaessa hieman alle puuvillalämpötilalla (paksu silkki). Hinta 49,- luonnonvalkoinen, 53,-/värillisenä. 

Loistava lahja-idea aitojen luonnonkuitujen ystävälle!

Mikäli haluat tyynyliinan pakattuna lahjapussiin ilmoita siitä tilauksen lisätietoja kohdassa - lahjapakkaus on maksuton mutta turhaa pakkaamista välttääksemme pakkaamme tuotteet lahjapusseihin vain niin pyydettäessä! 

Tilauksesta myös erikoisvärejä jne. Tilauksesta mahdollista teettää tyynynpäällinen myös erikoismittojen mukaan.

Silkin etuja lakanoissa, tyynyliinoissa yms.

- ohut kuiturakenne - silkkifilamentti on noin puolet hiuksen paksuudesta joten erityisen ohuena kuituna luonnonsilkki on hyvin imukykyinen ja hengittävä materiaali.
- silkki on nk. hypoallerginen tuote joka ei yleensä allergisoi. Mutta huomaa silkin laatu - huonoimmat ja halvimmat silkkilaadut valmistetaan yleensä lyhyestä nk. jätekuidusta jolloin silkistä saattaa irrota nukkaa, pölyä tms. Vuodevaatteisiin suosittelemme vain korkealaatuisimpia, pitkäkuituisia silkkilaatuja kuten crepe satin. Mikäli et halua silkin hohtoa on mattapintaisista silkeistä Habotai silkki hyvä vaihtoehto.
-sileäpintainen Crepe satin eli silkkisatiini on sileä ja hellä arintakin ihoa vasten ja sileä pinta hellii myös hiuksia. Laadultaan paras crepe satin valmistetaan Kiinassa kaikkein arvokkaimmasta silkkikuidusta nk. satiini tai atlassidoksella jolloin kankaan pintaan saada erinomainen ja kaunis hohto.
-silkki reagoi ihon lämpötilaan eli tuntuu kuumassa viileältä ja kylmässä lämpimältä
-silkki ei kerää pölyä ja siksi pölypunkkikaan ei viihdy silkkisissä vuodevaatteissa

 

Hinta alk.49.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
luonnonvalkoinen 50 cmx 60 cm (pituus x leveys)49.00 €5 kpl
musta 50 x 60 cm53.00 €17 kpl
vaaleanpunainen "Ballet pink", 50 x 60 cm53.00 €5 kpl