« Takaisin

Silkkihuivi, 100 % silkki, painettu kuvio, koko 90 x 90 cm paljon eri mallejaLajitelma silkkisiä huiveja koossa 90 x 90 cm. Lämmin, kevyt ja ihoa hellivä silkki on hyvä suoja kuumaa tai kylmää vastaan sillä aito silkki reagoi kehon lämpötilaan eikä tunnu hiostavalta. Tiheäsidoksinen silkki on myös hyvä suoja auringonsäteitä vastaan.

Huivit ovat painettua silkkiä ja laadut mainittu huivin yhteydessä. Kaikki 100 % luonnonsilkkiä.

Crepe satin silkki eli silkkisatiini on valmistettu hienoimmasta silkkilangasta joka saadaan kelaamalla silkkikuitu silkkiperhosen kotelokopasta. Atlas sidoksella kudottu silkkisatiini on oikealta puolelta hohtava ja sileä (printtikuvio hohtavalla puolella), nurja puoli matta kreppi (crepe). Aito luonnonsilkki on miellyttävä ihoa vasten, laskeutuu kauniisti ja on lämmin. Huivin painoluokka n. 52g/m2 joka edustaa loistavaa ja kestävää laatua silkkihuivien laaduissa. Huivi on vesipestävä (+40 astetta).

Twill silkki on kudottu nk. farkkusidoksena ja sidos on diagonaalinen. Kankaan molemmat puolet ovat samanlaiset (kuvio painettu oikealle puolelle). Silkin pinta helmenhohtoinen. Twill silkki valmistetaan pitkästä filamenttikuidusta ja on yksi hienoimmista ja kestävimmistä silkkilaaduista, yleinen laatu mm. kalliimmissa solmioissa. Tämä laatu löytyy kaikista luksushuiveista sen upean pinnan ja hienostuneen hohdon vuoksi. Twill ei yhtä liukas kuin crepe satin joten se on oiva valinta myös päässä pidettävään huiviin. Huivi on vesipestävä (+40 astetta).  

Silkkihuivien hinnat 40,- - 60,-/kpl

Hinta alk.58.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Crepe satin silkkihuivi, 90 x 90 cm, keltainen pallokuvio " Yellow polka dot"58.00 €2 kpl
Twill silkkihuivi, 90 x 90 cm, musta-valkoinen "Polka dot"60.00 €1 kpl
Twill silkkihuivi, 90 x 90 cm, punainen "Nautical"58.00 €2 kpl
Twill silkkihuivi, 90 x 90 cm, valkoinen "Nautical"58.00 €4 kpl
Twill silkkihuivi, 90 x 90 cm, vaaleansininen "Nautical"58.00 €0 kpl