« Takaisin

Dupion silkkinen kimono, T-malli, 240,-Dupion silkistä Suomessa valmistettu kimonomallinen aamutakki, olotakki, kimonotakki jne.
Yksinkertainen t-malli jossa hiha koosta riippuen on hieman yli kyynärpään. Pitkä vyö jonka voi sitoa monella eri tavalla, ei taskuja. Koot ovat väljiä ja idea on "koota" kimono sopivan kokoiseksi vyön avulla.  Dupion silkin voi pestä hienopesuohjelmalla käsin tai koneessa - pesussa ja käytössä silkki hieman pehmenee. Mikäli et halua, että kangas vesipesussa hieman pehmenee on kemiallinen pesu mahdollista. Ensimmäinen pesu erillään muista. Tilauksesta voimme valmistaa aamutakin myös valitsemastanne väristä ja koko tilauksen mukaan, tilauskimonot alk. 270,- kankaasta ja koosta riippuen. 

Nyt varastoon saapui:

1) siniharmaa, pituus 115 cm, koko S-M (koot ovat reiluja ja kimono kootaan vyöllä sopivan kokoiseksi ;), (konekudottu sileä dupion)

2)lehmuksen vihreä, pituus 115 cm, koko S-M (konekudottu sileä dupion)

3) ruskea, pituus 122 cm, koko L-XL (käsinkudottu dupion, pinta elävä)

Lisää saapunut:

4) oranssi S-M, kts. mitat yllä (käsinkudottu dupion)

5) oranssi L-XL, kts. mitat yllä (käsinkudottu dupio)

Dupion? Nimi dupion tulee sanasta double eli kaksinkertainen. Silkkiperhonen joita on tässä tapauksessa 2 kpl (uros ja naaras) alkavat kehrätä ympärilleen yhteistä kotelokoppaa eli kokongia. Kun kokongia puretaan langaksi on lanka välillä yksinkertainen ja välillä kaksinkertainen luoden kudottuun kankaseen elävyyttä. Konekudotussa dupionissa lanka on tasaisempi ja käsinkudotussa epätasaisempi - on vain "katsojan silmissä" kumpi laaduista on kauniimpi - molemmat ovat korkealaatuisia helmenhohtoisia silkkikankaita.

Hinta alk.240.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
lämmin sävy siniharmaa, konekudottu dupion S-M240.00 €1 kpl
lehmuksen vihreä, konekudottu dupion S-M240.00 €1 kpl
ruskea(musta loimi), käsinkudottu dupion L-XL240.00 €1 kpl
voimakas oranssi, käsinkudottu dupion silkki S-M240.00 €1 kpl
voimakas oranssi, käsinkudottu dupion silki L-XL240.00 €1 kpl