« Takaisin

Silkkinen aamutakki paksua Crepe satin 19 (82 g) silkkiä, pitkä malli, 215,- valmistettu SuomessaPaksusta crepe satin 19 (82 g) valmistettu aito silkkinen aamutakki naisille. Malli on mitoitettu eurooppalaisella mitoituksella (varastokoot S-XL) ja materiaaliksi valitsimme upeimman luonnonsilkin mitä tarjolla on. Klassinen malli joka sopii monelle vartalotyypille.Kauniisti laskeutuva crepe satin on valmistettu pitkäkuituisesta silkkifilamenttilangasta joka antaa kankaalle satiinimaisen hohdon. Kankaan nurja puoli on himmeä crepe. Kangas on helppohoitoinen ja vesipestävä (40 asteinen vesipesu käsin tai koneella). Kankaan upea painoluokka 19 (82 g/m2)  tekee kankaasta ylellisen lämpimän ja helppohoitoisen sillä tämän painoluokan silkki oikenee helposti. Aamutakki on mitoitettu n. nilkka/pohjepituiseksi pituudesta riippuen joten voit kääriytyä silkkiin myös talven viileyttä vastaan - tässä aamutakissa olemme ajatelleet lähinnä silkin ihanuutta ihoa vasten emmekä sen vuoksi ole säästelleet materiaalin menekissä tai laadussa. Hinta 245,-/kpl

Valikossa näet juuri nyt varastossa olevat aamutakit. Voit myös tilata toivomasi värin ja koon ennakkoon. Aamutakit on pakattu lahjapussiin ja kääritty kauniiseen silkkipaperiin!

Mitoitus:n. nilkka/pohjepituinen silkkinen aamutakki, pituus n. 115- 128 cm koosta riippuen.
Täyspitkät hihat, pitkä vyö, sisäpuolella vyötäröllä kiinnitysnauhat.

Tuote valmistetaan käsityönä Suomessa joten pienet muutokset eri maksusta mahdollisia.

Tuotteen koot S (36-40) M (42-44), L (44-46), XL (46-50). Tilauksesta saatavana myös koot XS ja XXL. Huom! Eurooppalainen reilu mitoitus! 

S koko rinnanympärys 97 cm
           aamutakin pituus 115 cm

M koko rinnanympärys 100cm
            aamutakin pituus 120cm

L koko  rinnanympärys 103cm
           aamutakin pituus 124cm

XL koko rinnanympärys 106cm
             aamutakin pituus 128cm

Varastovärit: Kts. oheinen taulukko.

Tilauksesta saatavana myös muita värejä!

Silkkivaatteiden ja asusteiden mittatalukot:

Huomio, että ero aasialaisen ja eurooppalaisen mittatalukon välillä on suuri, aasialainen XL vastaa eurooppalaista kokoa S - tarkista siis aina ennen ostoa kummasta mittatalukosta on kyse niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä jos tuotteen cm mittoja ei ole erikseen ilmoitettu.

TILAUKSESTA - Aamutakki miehille, paksusta Crepe satin 19 silkkikankaasta!
Tilauksesta valmistettavaan miesten aamutakkiin pyydämme ilmoittamaan hartialeveyden (esim. paidasta), vyötärönympärysmitan ja oman pituuden.Malli samanlainen kuin naisten muutettuna esim. hartiamitoilla - tarvittaessa aamutakkiin saa myös taskut.Miesten malli alk. 270,-

Hinta alk.245.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
M- vaaleansininen245.00 €1 kpl
M - violetti (väri 05)245.00 €1 kpl
S - punainen (väri 04)245.00 €1 kpl
S - vaaleanpunainen (väri 07)245.00 €1 kpl